movEmotion AB

Behöver du hjälp med film och rörlig bild? Vill du veta mera om filmens fantastiska värld? Då kan movEmotion hjälpa dig!

1. Vi startar upp och driver egna filmprojekt, så som spelfilm. Vi hjälper också företag och privatpersoner med just deras filmprojekt: reklamfilm, personporträtt, musikvideo, eventfilm, olika former av dokumentation och mycket, mycket annat!

2. Då du kanske önskar vägledning eller få mera kunskap om film, utför vi även föreläsningar och workshops. Vad har filmen för syfte och förmågor? Kan ni göra film på egen hand? Kanske film kan vara ert framtida verktyg!

movEmotion har producerat film sedan 2015 och är just nu aktiv i Sverige och Norge. Vi på movEmotion vill hjälpa dig med just dina filmprojekt och föra visioner, kunskaper och känslor vidare. "Emotions in motion".

Har du en kreativ idé? Då vill vi vara med!

Fotograf: Amanda Karlsen

 

Emma Nordström

Jag är regissören och filmkreatören från Halland som låtit min passion för film bli en del av min vardag. Jag utbildade mig på Katrinebergs Folkhögskola och har fått möjlighet att jobba på ett flertal stora produktioner, till exempel tv-serien Bron. Jag skriver manus, regisserar, fotar/filmar, redigerar och producerar. Jag brinner för filmproduktion och att arbeta med människor, allt ifrån skådespelare, filmteam, till företag som behöver hjälp med sina filmprojekt.

Utöver filmskapandet har jag stort intresse och stor erfarenhet av att föreläsa och lära ut i film och rörlig media, till alla åldrar. Jag är bland annat filmlärare inom kulturrådets satsning "Skapande skola" i Halland och är aktiv inom Norges motsvarighet "Den kulturelle skolesekken" i Tromsö. Jag håller många kurser och workshops för företag, både med filminriktning och icke filminriktning. Jag älskar verkligen att se filmintresset växa hos andra, ung som äldre.

 

Idag driver jag movEmotion för att ge andra möjligheten och kunskapen att kunna använda sig av film som uttryck och att låta mitt eget intresse och skapande växa. Film är ett fantastiskt uttryckssätt! "Våra känslor måste få flöda!"

"Emotions in motion!"