movEmotion AB

Behöver du hjälp med film och rörlig bild? Vill du veta mera om filmens fantastiska värld? Då kan movEmotion hjälpa dig!

1. Vi startar upp och driver egna filmprojekt, så som spelfilm. Och vi hjälper också företag och privatpersoner med just deras filmprojekt: reklam, personporträtt, musikvideo, eventfilm, olika former av dokumentation och mycket, mycket annat!!! 

2. Då du kanske önskar vägledning eller få mera kunskap om film, utför vi även föreläsningar och workshops. Vad har filmen för syfte och förmågor? Kan ni göra själva? Kanske film kan vara ert framtida verktyg!

movEmotion startar upp och driver flera filmproduktioner varje år, runt om i Sverige och Norge. Vi på movEmotion vill hjälpa dig med dina filmprojekt och föra visionen och kunskapen vidare. Har du en kreativ idé? Då vill vi vara med!

 

Emma Nordström

Jag är regissören och filmkreatören från Halland som låtit filmen bli en naturlig del av min vardag. Jag har utbildat mig inom film och filmskapande på Katrinebergs folkhögskola och har fått möjlighet att jobba på stora filminspelningar och produktioner, (ex: tv-serien Bron)Jag skriver filmmanus, regisserar, fotograferar/filmar och klipper. Jag brinner för filmproduktionen, att arbeta med människorna: skådespelare och team.

Utöver filmskapandet har jag stor erfarenhet av att föreläsa inom film och rörlig bild. Jag jobbar aktivt via nätverket Transfer och är filmpedagog i Halland inom kulturrådets satsning "Skapande skola". Just nu är jag också filmlärare på kulturskolan i Hylte. Jag älskar verkligen att se filmintresset växa hos andra, ung som  gammal.

Idag driver jag movEmotion för att ge andra möjligheten och kunskapen att få hålla på med film och för att också låta mitt eget intresse och skapande fortsätta att utvecklas.


 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pharetra dapibuspha

Foto: Linda Glendell